Högtryck

Nu börjar det verkligen bli högtryck - i dubbel bemärkelse. Vädret har ju varit jättehärligt de senaste dagarna, idag var det visserligen jättekallt på morgonen/förmiddagen men sedan sprack det upp och nu är det varmt och skönt igen. Dock ryktas det om att det ska regna imorgon, så ikväll får vi nog ta in dynorna ikväll för säkerhets skull.

Högtryck har det även varit folkmässigt. Mycket spring har vi nu och folk har även börjat komma igång att handla ordentligt nu när solen tittat fram en massa. Det är jätteroligt, men samtidigt är det både tröttande, framförallt för fötterna, och stressigt. För folket kommer givetvis inte sådär lagom ett par kunder åt gången utan de kommer alltid i klumpar.

Brorsan och sambon började sätta upp en träpaviljong i förrgår, som vi ska ha i utställningen. Själva stommen är färdig och taket har kommit på, men sen ska där komma på lite spaljéer och sidoväggar också. Det kommer nog att bli riktigt snyggt. Såhär ser det ut än sålänge:



Eftersom det var påskafton och fint väder så passade vi på att premiärgrilla igår, kotletter med pommes och bearnaisesås, mmm jättegott!!

Givetvis satt vi i ovanstående möbel också, så att vi kunde inviga paviljongen (även om den inte är riktigt klar).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0