Oväntat besök

Igår gick vi här hemma i slapphetens tecken, när plötsligt telefonen ringde. Det var Max kompis Zlatan som undrade om vi var hemma för han ville komma upp och hälsa på en runda.

Sagt och gjort, en stund senare kom Zlatan med husse i släptåg, och eftersom Max har svårt att bjuda på kaffe (som man ju ska göra när man får oväntat besök), så bjöd vi Zlatans husse på kaffe istället.

Under tiden fick Max och Zlatan vara ute i snön och busa. Alla som känner Max vet ju vad han vill när han får besök - just det, LEKA!!

Men först måste ju alla hälsningsritualer klaras av:




Till Maxs stora förtret är tyvärr inte Zlatan överdrivet intresserad av att leka, han vill mest bara sitta och slicka Max i öronen.
Men en och annan repa drog dem faktiskt ändå till slut.

Idag blev en kort arbetsdag för min del, då vi hade så lite barn så jag behövde bara jobba fram till middag.

I eftermiddags var hovis här och kollade över Lurfvas hovar (som vi fortfarande kämpar med att få friska från bärrandsrötan) och hon tyckte det såg bra ut, så det är bara att kämpa vidare.

Hon plockade även av Sampas skor istället för att sko om, då de inte gör någon större nytta så länge det är så mycket snö, det bygger bara styltor.
Alternativet hade varit att slå på nya skor med snösulor, men eftersom vi måste ge henne lugnande för att sko, och det bara är en dryg månad innan vi ska köra uppåt för säsongen igen (jag vet, tiden går så snabbt), tyckte vi inte det var lönt.
Så länge snön ligger kan hon ändå gå barfota, för då är det inga grusvägar som gör ont.

Imorgon är det dags för trillingarna katt att få åka den där hemska resan till veterinären för att kastreras, så det ska bli intressant att se vad de säger om det.........

Kommentarer
Postat av: Veronica

Hejsan kusin vitamin! Nu har tom jag hittat hit! =) Trevligt att kunna se hur ni har det här när vi nu aldrig ses i verkliga livet! Väldigt fin gård ni hittat, och supersöta djur såklart! Hoppas verkligen inte att en av katterna ni kastrerade var röd och långhårig... Letar efter en sådan att para min helvita långhåriga honkatt med! Så vet du någon okastrerad, långhårig, röd och trevlig hankatt måste du hojta, lova det! Ha det fint! =)

2010-01-20 @ 18:01:01
URL: http://www.nogg.se/teoblondie
Postat av: Kesoneso

Vad roligt att du hittat hit!



Nä ingen av katterna matchar in på den beskrivningen (men Thomas stämmer in på ett par av punkterna, vill du låna honom?).



Ingen av dem är långhåriga och den röda är lika mycket vit som röd.

Lovar att hojta till om jag vet någon dock.

2010-01-21 @ 20:05:59
Postat av: Veronica

Röd och vit funkar förresten också, men långhårig eller semilånghårig står överst på önskelistan! Ut och leta hankatt! =) Tackar för erbjudandet av Thomas, men honom kan du nog få behålla själv! =)

2010-01-21 @ 20:12:26
URL: http://www.nogg.se/teoblondie
Postat av: Zingos Anna

Aha, kusin vitamin har hittat hit!



Hälsa hovis att jag saknar henne! Synd att Varberg ligger utan för hennes koncessionsområde.

2010-01-21 @ 20:31:54
Postat av: Kesoneso

Eller kan du säga det till henne själv den sjätte för hon följer nog oxo med till Åstorp!

2010-01-22 @ 12:56:52
Postat av: Anna

Åhå, det vore ju trevligt!

2010-01-22 @ 19:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0