Klockan tickar

Idag blir det ett lite halvtråkigt inlägg utan bilder. Vi har haft fullt upp att göra så det har inte varit tid att skriva något, och inte har det blivit några bilder tagna heller.

Men vi har nu haft ett par helger då vi haft lite utförsäljning av sådant som ska utgå ur vårt sortiment, för att få plats för lite nya grejor.

Och i veckorna däremellan har det varit fullt upp med att ta emot varor, packa in dem på plats och givetvis montering av alla möbler.

Som vanligt kom det ett jättelass med möbler nu i början och som vanligt tror man aldrig att det ska få plats, men det brukar lösa sig till slut och så verkar bli även denna gången. Men det är alltid på håret......

Nu är det fyra dagar kvar till vi öppnar för säsongen (visst går tiden grymt fort ibland?) och vi kommer att ha mycket att göra för att hinna få i ordning det sista. Alla möbler ska placeras ut på sina platser, man ska välja ut vilka stolar som ska stå till vilket bord och prislappar ska skrivas. Till slut ska vi placera ut blommor och annat pynt, för att få till det där "lilla extra" så det ser lagom hemtrevligt ut.

Skynda, skynda!

Kommentarer
Postat av: Maken

Eller som tysken säger Raus Raus Raus med reservation för felstavning, men dock ej uttal. Så skynda skynda... gumman

2010-03-22 @ 09:43:31
URL: http://kesoneso.blogg.se/
Postat av: Zingos Anna

Vilket otäckt ord...tror nästan det är olagligt att använda. Lycka till med säsongen och glöm inte att vi vill ha Max när det börjar bli körigt....helst innan dess också.

2010-03-22 @ 21:16:50
Postat av: Maken

Ja Anna, vi har haft väldiga diskussioner om ordet gumman...

2010-03-23 @ 08:23:11
URL: http://kesoneso.blogg.se/
Postat av: Kicki

Jag tyckte verkligen utställningen får väl godtkänt.

2010-03-24 @ 17:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0