Ett litet monster på fyra ben

Det är precis vad han kan vara ibland, lilla Safir.
 
Så därför fick han åka till Hovis på uppfostringsläger. För några veckor sedan lastade vi både honom och Lurfvas och körde hem till Hovis.
Allt gick jättebra, Safir och Hovis valack blev ju inte precis bästa vänner men efter en dust när de stod vid sidan om varandra i boxarna, verkade det som Safir förstod att liten är minst och accepterade läget även om han inte var precis nöjd över det.......
 
Så Safir fick känna på det riktiga livet och börja anstränga sig på allvar, enligt Hovis uppförde han sig såååå bra hela tiden, men jag har en känsla av att hon undanhåller en del för mig..... :)
 
 

Två veckor varade det, sedan kröp det lilla monstret under stänget och gav sig in i fight igen. En rejäl bula på halsen resulterade det i och för att inte riskera fler duster beslutade vi att avsluta lägret och de fick komma hem igen.
Men oj!, vilken nytta bara de två veckorna gjort. Synd att han inte kunde uppföra sig och fått stanna längre. Nåja, förhoppningsvis lugnar han sig när han blivit kastrerad.
 
Som ni kanske förstår så har det blivit ganska tomt här hemma hos oss, utan vår Maximus, även om Kato gör sitt bästa för att fylla hans tomhet.
Han är även duktig och följer med ner till fabriken och jobbar. Och han vet precis hur man ska göra när man jobbar:
 
 
 
 
I måndags förra veckan var jag och "Eva i stan" i Ullared. En helmysig dag hade vi och jag handlade massor av nya kläder.
 
 
 
Det får absolut göras om!
 
 
Sedan på fredagen var det Våxtorps marknad dit jag och hovis åkte ( och Dotera förstås ). Några smågrejor inhandlades där också, bl.a. en liten väska och nya strumpor. Givetvis måste man åka karusell när det finns det också, åtminstone när man är tre år gammal, då är ju sånt det viktigaste i världen:
 
 
 
 
Undrar dock vem som hade roligast, Hovis eller Dotera?
 
En annan sak vi hittade på förra veckan, var att börja gräva i trädgården (igen). Vi ska utöka staketet runt tomten så det även går på framsidan av huset, då blir det lite mer att den delen också hör till gården, istället för som idag att den blivit lite utestängd.
Givetvis blir det ju också alltid så att när grävmaskin finns på plats, så ska man bara...... och bara..... osv
 
Så det blev att vi bättrade infartsvägen:
 
 
 
Vid betongplattan ska grinden komma.
 
Jämnade till gräset och då också breddade grusvägen:
 
 
Fick bort den fula vallen ut till hagen:
 
 
 
Såhär fint blev det:
 
 
 
Väldigt mycket mer öppet och så grymt skönt att slippa allt fult ogräs.
Vi fick även tömt gödselstacken, vilket behövdes.
 
Och ja, just det, vi förberedde för staketet också juh :)
 
 
Staketet kommer en liten bit innanför gräsmattan, för där går tomtgränsen. Plus att det är mindre risk att plogbilen förstör något.
 

Kommentarer
Postat av: eva i stan

kan bara instämma i att det var mysigt i Ullared, fast det är mysigt att va med dig var vi är. Ullared gör vi om. Ha de bra.Kram till dig.Hälsa Tompa.

2014-09-12 @ 20:43:43
Postat av: Anna

Shit, va ni är duktiga!

2014-10-21 @ 09:26:44
Postat av: Keso

Anna: Visst är vi?!

2014-10-22 @ 17:10:15
URL: http://kesoneso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0