Den kom och den gick

Då har den stora dagen varit här!

Jag kände lite panik innan ifall vi skulle hinna färdigt, men när det var dags att öppna kändes det faktiskt ganska bra.

Vi var inte helt klara, men fullt tillräckligt för att kunna ta emot kunder åtminstone. Vi har lite finlir kvar nu bara.

Men vi hade väldigt fullt upp innan kan jag säga. Kolla bara hur det såg ut den dagen vi fick vår leverans av dynor:




Om ni tittar noga så ser ni lilla mig där i mitten någonstans.

Vi fick en halv lastbil och ett fullt lastbilssläp med dynor, och allt låg ju löst så det var bara att slänga ut hela lasset på gården. Sedan höll vi på hela dagen med att få in dynorna på plats.




Men jag har faktiskt hunnit med att få vara hemma en sväng också. Jag körde hem på torsdagen förra veckan och var hemma till söndag eftermiddag.

Givetvis hade jag sådan tur så det kom en omgång snö på fredagen.......

Men på lördagen var det faktiskt ändå fint väder så Choklad och jag hann med att motionera varandra lite.

Och både hunden och katterna tyckte om att ha matte hemma, även om de trivs lika bra med "extramatte".




Till slut en bild, som jag tyckte blev ganska fin, på månen därhemma. (Tyvärr blev den visst inte lika fin här som när man ser den i full storlek)


Fasligt vad tiden springer iväg ibland.....

Ibland så undrar jag hur i sjutton det går till egentligen. Det känns som om det bara var ett par veckor sedan jag skrev sist, och när jag nu tittar efter så är det en hel månad sedan.........

Jag får väl skylla på att det har varit mycket att göra. För det har det faktiskt varit.

Vi har ju börjat förbereda i Norrköping igen.

Precis som förra året fick börja med att röja snö, men vi ska inte klaga för det var inte alls de mängderna i år som det var ifjol, även om det var en del:







Efter att snön var röjd kunde vi köra husvagnen på plats, och i år har Thomas jobbat på ett lite större alternativ till förtält så vi har även kämpat med att få upp ställningen till det:





Tanken är att detta ska täcka hela vagnen också och därmed skydda vagnen på ett helt annat sätt. Dessutom hoppas vi på att det ska ta bort en del ljud (bland annat regnstänk på taket) och framförallt att det ska skydda mot solen så det förhoppningsvis blir något svalare inne i husvagnen i sommar. På söndag är det tänkt att vi ska få på taket till ställningen också  :o)

Lägg även märke till våra snygga bil! Den har i år fått ett lite nytt utseende:



Inte tokigt va?

När vagn och tältställning var på plats ( och givetvis även staketet ) körde vi hem för att lämna tillbaka bilen som vi lånar för att få dra husvagnen, bara för att två dagar senare åka tillbaka upp och fortsätta.

Sedan var det dags för containrarna och lastbilssläpet att komma på plats:







Efter det är det väldigt mycket iordningställande i containrarna som gäller inför att första leveransen ska komma.
Och det gjorde den också..... Med besked.

Måndag morgon klockan 07.00 stod här en lastbil med släp full med varor till oss. Det tog tre timmar att lossa den för nästan allt i släpet var plock, dvs lösa varor istället för på pall.

Hela dagen gick åt till att få in allt på plats och till slut hade vi bara tre pallar kvar. Skönt!

Tisdag morgon klockan 07.00 stod nästa lastbil och släp här med i stort sett lika mycket varor. Denna gång tog det dock bara en timme att lossa, då allt var på pall.
Men då är det ju lugnt tyckte vi, det ska vi ju hinna med bra.
Bah!  Så blev det inte, det är väldans vad det kan skilja i hur olika lång tid det tar att plocka saker.
Men, men vi fick hålla på lite längre istället bara så till slut låg vi ungefär lika bra till som dagen innan.

Onsdag morgon klockan 07.00 står lastbil nummer tre på planen för att lossas. Denna gången var det "bara" det som fanns i släpet som var till oss, och det mesta var på pall, men idag kunde våra två anställda inte jobba, så det var bara jag och Thomas som kunde plocka in.
Dessutom skulle det komma regn på eftermiddagen, och det ju inte heller så att det blir bättre och bättre med plats i containrarna..........

Tyvärr har jag slarvat lite med att fotografera i år, men här är en bild från förra året, en av dagarna då det också kom mycket, dock inte lika mycket som i år.




Resultatet blev att nu har vi ca sex - sju pallar som inte är plockade och som står intryckta lite här och var för att skyddas från regnet.

Dessutom ska vi ha lite utförsäljning denna och nästa helg, för att rensa lite bland gamla saker, så halva dagen igår och nästan hela dagen idag har gått åt till att förbereda det.

Och det roliga är att både på måndag och på onsdag kommer det fler varor.......  :o)

Men nu är det iaf montering som gäller för om två veckor öppnar vi och då ska allt vara klart (panik!!).

Och om ni inte har något annat för er, så kan ni ju gå in och titta på vår nya hemsida. Jag berättade ju för ett tag sedan att jag höll på att göra en ny hemsida och nu är den utlagd ( jag är dock inte färdig med den ). Måste få säga att jag tycker den blev riktigt bra faktiskt!

www.warsjofritid.se

Kom gärna med eventuella synpunkter.

RSS 2.0