Vår ?

Är den äntligen på väg månntro? Det har ju faktiskt blivit lite varmare, det kan vi inte förneka, men det är ändå fortfarande ruggigt ute. Det sägs dock att det ska bli en fin helg så vi håller tummarna för det.
En sak som förr var bland de första vårtecknen är nuförtiden ganska ovanlig känns det som, men idag har jag sett flera stycken:
 
 
 
Tussilago (eller hästsko, vilket man nu föredrar)!
Ett annat säkert vårtecken är blåsten, det blåser ordentligt på oss emellanåt, och alla grejor flyger som vantar:
 
 
 
 
Så jo, våren är nog på g i alla fall :o)
 
Vädret till trots så har det börjat rulla på lite med försäljningen även om det inte är högsäsong direkt. Vi har även lite kvar att göra i utställningen och pga kylan har jag inte kunnat plantera blommor, men börjar det bli dags för det också nu när det är varmare.
 
Jag har hunnit vara hemma en sväng sedan sist, men det var några hektiska dagar, så jag får försöka njuta lite mer nästa gång jag kommer hem.
Vi har ju haft lite otur med en uthyrning av stugan, där hyresgästerna bl. a. hade rökt inomhus. Så när Thomas var hemma fick han ta hem och tvätta igenom alla gardiner och sängkläder m.m. Och när jag var hemma fick jag skura HELA badrummet, då det var där de hade rökt. Jag skurade precis allt, från golv till tak och även alla saker, så det tog ju sin stund.
Förutom det så var jag på fabriken ena dagen, och däcken på bilen skulle bytas.
En lite roligare sak jag gjorde var att hämta ut mina nya glasögon och jag var hos frissan och färgade håret :o) Så nu känner jag mig lite förnyad, även om det inte är några stora grejor.
 
 
 
 
Choklad var fortfarande inte riktigt bra där hemma men det var så pass mycket bättre att jag hoppas på att vi ska kunna sätta igång henne lite smått nästa gång jag är hemma, får hålla tummarna för det.
 
Helgen som gick var vi i Stockholm och hälsade på bror och Kia i deras nya lägenhet, som vanligt var jag slarvig och tog inte en enda bild, men den var riktigt trevlig. Ljus och fräsch och med en mysig liten uteplats där det givetvis redan kommit upp fiiina trädgårdsmöbler hehe.
 
Denna veckan var det Thomas som var hemma några dagar och när han kom upp igår så hade han en överraskning med sig:
 
 
Min saknade vovsing!

RSS 2.0