God Jul!

 

Lugnare en stund

Så. Pust. Nu har vi fått ihop de sista kurarna och vi trodde det knappt själva, men vi hann med alla i tid. Våra anställda har verkligen fått jobba för sin lön dessa sista dagar om vi säger så..... :)
 
Idag var vi uppe tidigt och körde till stora affären för att fylla på i kyl, frys och skafferi, så nu är äntligen det också gjort.
 
Morgondagen kommer vi att spendera här hemma bara vi två och djuren. Vi ska ta allt i lugnets tecken, titta lite på Kalle Anka (jag iaf), äta lite julmat och i övrigt bara slappa eller vad vi nu känner för. Kanske det blir en film eller två.
 
Just nu hoppas jag i alla fall på att det ska sluta regna någon gång. ALLT, precis allt, är bara lerigt och dyngigt ( är det ett ord, och i så fall hur stavas det?).
 
Stackars hästarna hade dyngsurt även inne i vindskjulet (hela hagen är bara vatten, det plaskar i vartenda steg man tar), så igår slängde vi ut allt, lade in singel i botten och sedan massor med spån uppe på det. Får hoppas på att det kan fungera för att hålla det hyfsat torrt om deras fötter.

Jobb, jobb, jobb och mera jobb

Just nu är det så det ligger till. Förra veckan och denna veckan kan man säga att vi är ganska fullbelagda på fabriken. Alla kunder vill ha sina beställningar innan jul, det innebär att vi ska göra 27 busskurar på dessa två veckorna. I normala fall gör vi mellan 5 och 7 stycken i veckan.............
 
Så ni kanske förstår att vi inte gör mycket annat än att jobbar just nu.
 
Vi har dock hunnit med lite nöjen innan dess. Dels har vi tillsammans med elaka styvmor och styvmormor varit på den traditionella resan till Vellinge och tittat på massvis med tomtar. Jättemysig dag, med trevligt sällskap, god mat och en snäll chaufför :)
 
Förra fredagen var vi ute med våra anställda och personalen från andra delen av fabriken och åt julbord, även det en trevlig kväll (jag och en flock karlar).
 
 

RSS 2.0