Lugnare en stund

Så. Pust. Nu har vi fått ihop de sista kurarna och vi trodde det knappt själva, men vi hann med alla i tid. Våra anställda har verkligen fått jobba för sin lön dessa sista dagar om vi säger så..... :)
 
Idag var vi uppe tidigt och körde till stora affären för att fylla på i kyl, frys och skafferi, så nu är äntligen det också gjort.
 
Morgondagen kommer vi att spendera här hemma bara vi två och djuren. Vi ska ta allt i lugnets tecken, titta lite på Kalle Anka (jag iaf), äta lite julmat och i övrigt bara slappa eller vad vi nu känner för. Kanske det blir en film eller två.
 
Just nu hoppas jag i alla fall på att det ska sluta regna någon gång. ALLT, precis allt, är bara lerigt och dyngigt ( är det ett ord, och i så fall hur stavas det?).
 
Stackars hästarna hade dyngsurt även inne i vindskjulet (hela hagen är bara vatten, det plaskar i vartenda steg man tar), så igår slängde vi ut allt, lade in singel i botten och sedan massor med spån uppe på det. Får hoppas på att det kan fungera för att hålla det hyfsat torrt om deras fötter.

Kommentarer
Postat av: Malin

God jul.

2014-12-24 @ 01:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0