Dags igen

Så har det gått en hel månad in på det nya året nästan, snacka om att tiden flyger iväg ibland. Julen flöt på helt lugnt för vår del, likaså nyår. Vi höll oss hemma och åt gott för att sedan kunna gå ut och hålla lite koll på djuren vid tolvslaget.
 
Kato till skillnad från Max tar det här med smällar ganska bra. Han skäller lite när det smäller som värst, men han blir inte rädd som Max blev. Det är ganska skönt.
 
Safir och Lurvfas däremot gillar det inte alls. Fast vi tejpade svart för fönsterna, hade alla lampor tända och spelade högt på radion så var de väldigt uppskärrade. Skillnaden mellan de två är att Safir lugnar sig direkt när det slutar smälla, men Lurfvas tar en bra stund på sig att bli helt som vanligt igen.
 
Fåren och getterna är också ganska rädda, men håller sig i alla fall kvar i hagen.
 
Nåja, ni som läst rubriken undrar väl vad det är dags för igen. Jo, det är dags att åka på en ny provridning.
Jag har hittat ännu en häst som i annonsen verkar lovande ( av erfarenhet vet vi ju dock att det kan se helt annorlunda ut i verkligheten ;) ), och denna gång ska vi köra hela vägen upp till Skövde ! Så vi får hålla tummarna på att annonsen motsvarar verkligheten.
 
Då hovis olämpligt nog gått och blivit tjock om magen (jag förstår inte hur hon kan ha så dålig tajming, det var likadant när jag skulle prova Choklad), kan hon denna gång inte vara min försökskanin. Däremot ska hon följa med ändå och dessutom en annan tjej som hovis känner som ska få agera försökskanin.
Tyvärr är ägaren till hästen inte hemma denna helgen, så vi får vänta till nästa helg igen. Så det ska bli spännande att se hur det går denna gången!

RSS 2.0