Så var det ett nytt år

Hur har ni haft i jul och nyårsfirandet då?
 
Själva hade vi det jättemysigt och trevligt!
Vi började med att på julafton åka till plastmors föräldrar tillsammans med pappa, plastis och hennes bror med fru och son. Där fick vi god mat, trevliga konversationer och givetvis tittade vi (eller mest jag egentligen) på Kalle Anka.
 
Efter det åkte vi in till Helsingborg för att traska iväg till min faster och "farbror". På plats fanns även min överdrivet  ( :o) ) långa kusin (jag måste säga att jag känner mig vääldigt liten vid sidan om hans 203 cm.......  Till och med Thomas känner sig liten i närheten av honom).
 
Men det var SÅ roligt att träffa alla ovanstående personer då det verkligen inte blir särskilt ofta, måste försöka göra något åt det!
På lillejul skulle vi även träffat släktingarna på mammas sida, hemma hos min moster som då fyllde år, men tyvärr blev hon sjuk och fick ställa in.
 
På juldagen var det dags att fira hos svärmor och även om det går ganska mycket vildare till där nere med så mycket folk och många barn, så hade vi en trevlig kväll och god mat där med!
 
I mellandagarna kom brorsan och "svägerskan" ner och bodde hos oss ett par nätter. Pappa och plastis (snart börjar jag nog skriva ditt namn istället?) kom upp och tog en fika en av dagarna, så de också fick träffas. Ena kvällen kom även bekanta från "förr", som Martin har regelbunden kontakt med fortfarande, medan jag som vanligt har varit sämre på det. Vi hade även nu en jättemysig kväll.
 
Nyårsafton körde de hemåt igen och som vanligt "firade" Thomas och jag nyårsnatten precis så som vi trivs med, i lugn och ro med god mat och film. Vid tolvsnåret går vi ut för att titta till djuren, och Lurfvas var som vanligt mest rädd, medan lillskit mest bara undrade varför Lurfvas stimmade så mycket. Visst han reagerade lite när det smällde som värst, men det var inte mycket så han var jätteduktigt på sin första nyårsnatt. Hoppas det håller i sig.
 
Som avslut blir det lite bilder med blandad kompott.
 
Hovis var här en dag för att hålla lektion för medis (som för övrigt hade lite träningsvärk dagen efter...), och givetvis hade hon dottern med sig, som bestämde sig för att titta på tv med Max:
 
 
 
 
En annan dag hittade jag Max och Hercules sovandes i soffan:
 
 
 
 
Ser inte superbekvämt ut......
 
 
Sedan en liten bild på vår (läs: min) julklapp från brorsan och svägerskan:
 
 
En glassmaskin!
Jag bestämde mig för att prova med chokladglass och följde receptet som fanns i den medföljande boken. Det receptet innehöll dock en tesked kaffe, vilket resulterade i att glassen i sig var fin och gräddig, men bara smakade kaffe....blä!
Men Thomas och grannarna som fick äran att äta upp det tyckte den var mycket god (säger de i alla fall).
 
Jag måste också berätta att en annan sak jag fått i julklapp är en pump! Jag har äntligen fått vatten i stallet! Det är SÅ skönt att slippa bära vattenhinkar ifrån källaren.

RSS 2.0