Våren kommer

Tänk nu är det redan dags igen, idag flyttar vi. Det brukar sägas att när vi flyttar så kommer våren, och är man ute idag så känns det faktiskt som att det stämmer. Solen skiner och den värmer riktigt skönt, likadant var det igår.
 
Nu står alltså husvagnen ute på gården och bilen är fullpackad. Sedan blir det full rulle. Det börjar med snöröjning imorgon och på torsdag kommer containrarna. På fredag kommer den första leveransen, och efter det kommer det bara att rulla på och ramla in varor.
 
Vi får se när jag hinner uppdatera nästa gång, men givetvis måste jag ha med lite häst i detta inlägget också.
 En liten filmsnutt på Safir. Man ska ju träna hästarna på det här med att ha bett i munnen, men jag tror att Safir har missuppfattat något....
 

Tiden springer

Nu springer tiden helt plötsligt alldeles för fort. Det var återigen ett tag sedan jag skrev, men denna gången beror det nästan på att jag haft för mycket att göra för att hinna med det.
 
Dels har vi ju hållit på med firmagrejor, såsom att Thomas gör prislista och prislappar medan jag sitter och arbetar med hemsidan.
Utöver det har vi även tagit ett ryck nere hos svärmor. Thomas har nämligen haft ett utrymme i ett av hennes uthus, sedan många år tillbaka där han samlat på sig "bra att ha" saker. Det slutade med tre fulla transporter med skräp till tippen........ Men nu är där äntligen tömt.
I ett av hörnen därnere hade även jag lite gamla barndomsgrejor som jag nu går igenom, och vissa saker är riktigt roligt att titta i, man blir väldigt nostalgisk!
 
I övrigt var Hovis här en sväng för ett par veckor sedan och min medis fick en ny plågsam lektion, så till den milda grad att Choklad blev halt!
Men det är redan mycket bättre så hon får fortsätta vila så blir det nog bra.
 
Tror inte jag nämnt det här på bloggen, men jag fick blev ju av med Lucky, den ena kaninen, vilket resulterade i att Sirpa blev kvar ensam. Redan efter några dagar fick hon dock flytta hem till medis, som av en slump också blev av med sin ena kanin i samma veva. På så vis behövde ingen av våra kaniner vara ensamma.
 
Detta betydde ju dock att min bur stod väldigt tom, så vi sa bägge att till våren får vi nog skaffa ett par nya, så det blir lite liv och rörelse i kaninhagen igen.
 
"Oturligt" (hhrrrmm) nog råkade jag ju sitta och kika på blocket en dag, och simsalabim - två dagar senare var det inte så tomt längre!
 
 
 
 
 
 
 
De hade lite konstiga namn dock, och det fick vi ju åtgärda, så nu heter den svarta pojken Lakrits och den beige honan Nougat ( var inte oroliga, Lakrits är kastrerad).
 

Lakrits har dessutom en söt brun fläck i nacken:
 
 
 
Det var roligt att se dem när de vågade sig ner i hagen första gången, de fick riktiga tok-ryck och studsade och sprang och höll på. Tror faktiskt inte de har varit ute förr, de är nog i himmelriket nu.
 
Så nu har vi Choklad, Lakrits och Nougat. Jag som håller på att försöka dra ner på mitt godisätande...... Det känns ju lätt!

RSS 2.0