Värme!!

Äntligen fick jag också lite värme, som jag har saknat det. Hoppas att jag även får lite fint väder hemma nästa vecka, speciellt på onsdag givetvis :)
 
Det känns som att jag kan få en riktigt härlig födelsedag. Om allt går som planerat kommer både jag och T att kunna vara hemma. Så om någon av er sitter hemma och har tråkigt är ni välkomna hem på lite smörgåstårta,  tårta och kaffe. Det blir lite öppet hus-stil där man kommer när man vill, som man vill från klockan 13.00
 
Nästa helg är det återigen dags för att åka på utställning med Safir och förhoppningsvis har Hovis lilla pålla piggnat på sig så hon också kan följa med.
 
Här uppe i nordlandet rullar allt på mest som vanligt. Det har blivit lite mer körning för oss, men framförallt T, för detta året kör vi med alla leveranser själva, då lastbilsbolagen krånglar för mycket.
Igår t.ex. körde han upp med ett fint litet lass:
 
 
 
Jag vet inte om jag tycker mest synd om T eller om min transport.......
 
Kato som fortfarande är med mig när jag jobbar tycker väl kanske det är lite långtråkigt ibland, men han charmar många av kunderna och då trivs han som fisken i vattnet. Ibland är han bara en tramshund:
 
 
 
 
Men han har även börjat komma in i tonåren lite, och testar mattes gränser, dock är han jätteduktig den mesta tiden.
Vi går våra rundor på morgnar och kvällar och upptäcker lite nya vägar. En kväll hittade vi plötsligt en hundrastgård inte alls långt härifrån. Den är riktigt fin faktiskt:
 
 
 
Dock har där inte varit några andra att leka med ännu men vi får väl se om det dyker upp någon när vi är där en annan gång.
 
I måndags var här ett gäng och ställde till oreda för oss. De skulle borra några provhål, och vi tänkte först att det blir ju perfekt, då får vi platser att sätta våra parasoll i.
Men jag tror att borren slant så det blev lite för djupt:
 
 
 
Igår kväll fick vi besök av vår ena säljare så det blev en runda till Butlers, och tro det eller ej men det var faktiskt första gången i år!
Undrar om det är dags att byta till ett nytt ställe när både jag och T möts av kramar när vi kommer dit?
 :)

RSS 2.0