Sommartider?

Jaha, så var alldeles för längesen jag skrev som vanligt. Men som de säger, bättre sent än aldrig ;)
 
Vi börjar med någons födelsedag! Som jag nämnde innan så skulle vi iväg på utställning när jag fyllde år och det gick bra. Safir hade fått ganska bra med motion veckan innan så han uppförde sig riktigt hyfsat, och Hovis lilla dam gör ju det alltid :)
 
Denna utställningen var där en maskeradklass också, så givetvis skulle Hovisdottern vara med. Och inte nog med det, hon vann också !
 
Sååååå, kan ni gissa?
 
 
 
Men det roligaste av allt den dagen tror jag var det faktum att vi spenderade så gott som hela dagen ihop, och Hovis hade totalt glömt bort att jag fyllde år! Jag vet, jag kanske är lite konstig ibland, men jag tyckte det var jätteroligt         Speciellt som vi hade pratat om det flera gånger innan, att det var på min födelsedag vi skulle iväg.........
 
Hon kom på det först ett par dagar senare :) Och det bästa av allt är att jag behöver inte få dåligt samvete om (när) jag glömmer hennes födelsedag!
 
När jag sedan kom upp till T dagen efter fick jag inte bara en jättefin blombukett utan även denna:
 
 
Han tyckte den passade mig bra, eftersom jag alltid kollar så mycket i min väder-app!
 
Nu tar vi ett skutt fram till någon annans födelsedag. Jag har en viss känsla av att någon fyllde gubbe i år!
 
Då han ville slippa bli firad valde vi att åka bort några dagar och hamnade i Danmark. Vi hittade en jättemysig camping där vi checkade in i en stuga. Tanken var att vi skulle tälta (jag har som krav på att vi ska tälta minst en gång per år), men vädret såg lite hotfullt ut, så det blev en stuga istället.
 
Det var faktiskt en riktigt trevlig camping med fina omgivningar och promenadavstånd in till orten den låg vid.
Lite bilder från omgivningen:
 
 
 
 
 
Familjemys :)
 
 
 Dessutom så hade vi den här fina utsikten från verandan på stugan:
 
 
Får se om ni upptäcker det, för det tog en liten stund innan vi såg det :)
 
Dagen efter ankomst åkte vi till ett ställe där vi varit en gång tidigare, men för att inte detta inlägget ska bli milslångt, så tar vi det nästa gång  :)

RSS 2.0