Picnic i Göteborg?

Ja, det blev nästan så för oss i lördags.
 
Det började med att T ringde och undrade när en av våra busskurer som stått färdig länge skulle hämtas. Telefonerna gick varma och alla sa - Men den är redan hämtad ju.
Efter många om och men, visade det sig att det blivit fel. Där den kuren skulle stå stod nu en annan, i fel färg.......
Suck! Givetvis var den satt på plats och det var asfalterat och klart runt den.
 
Lite för många kockar i soppan men i slutändan kom de fram till att vi hade skickat fel, dvs vi får se till att den blir bytt och vi får även bekosta kalaset.
 
Sagt och gjort, vi packade bil och släp med delar till en ny kur och styrde kosan mot Gbg för att montera ner fel kur och sätta upp rätt kur ( tror dock att Annas inackordering tyckte detta var toppen:) ).
 
Men, när vi kommer upp till Gbg och tittar på numret på kuren, så visar det sig att det inte alls var vi som skickat fel utan chauffören som satt av den på fel plats......
Så nu stod vi med en anställd i Gbg och var helt plötsligt inte alls intresserade av att arbeta gratis för att någon annan gjort fel. Dessutom var det en lördag........
 
Så då frågade vi oss om detta bara skulle bli en picnic (vi stod då och åt lite frukost) i Gbg för att köra direkt hem igen.
 
Men efter en del ringande fram och tillbaka så blev det ändå att vi gjorde vad vi kom dit för att göra.
 
Så den gamla kuren monterades ner och den nya monterades upp
 
 
 
 

Under tiden som vi monterade ner den gamla kuren så kom det flera stycken oroliga ifrån området som undrade varför vi rev ner den. De hade varit utan busskur i över ett år, och när de nu äntligen fått en ny så kom vi och plockade ner den nästan direkt igen. När vi då förklarade läget tyckte de flesta att det var tramisgt och bortkastade pengar att byta bara för att det var fel färg.
Vi å vår sida har hela tiden tyckt det var konstigt att de människor som satt upp den inte reagerat. Jag menar, de har satt upp en hel flock bruna både innan och efter den hållplatsen, men när de nu helt plötsligt fick en silverfärgad var det ingen som reagerade?
 
Nåja, gjort är gjort och nu är den bytt.
 
Som ett litet avslut måste jag även visa er en bild på lilla monstret. Han har ju som jag berättat innan hela tiden fått kommentarer av domarna att han är välutvecklad och väldigt grov.
Jag som ju hela tiden tänkt att han ska få ärva Sampas grejor får nog acceptera att domarna har rätt och tänka om lite i mina arveplaner (kan det heta så?).
 
 
För er som inte vet hur en sele ska sitta så kan jag säga att den delen som går från ryggen ner under magen ska inte gå framåt först och sen bak igen, utan den ska gå ganska rakt ner........
Dessutom fick jag binda upp den ena maggjorden i tömringarna (syns lite dåligt på bilden), för den gick inte att knäppa alls om magen på honom........
Tjock? Nej, inte alls..... 
 
Visst om han bantar en del, som ju behövs, så sitter den nog lite bättre men med tanke på att han bara är två år gammal och fortfarande växer så känns det som att jag får investera i en ny sele......
Träns och grimmor växte han ur redan i våras, och får på det mesta ha ponnystorlek.

Kommentarer
Postat av: Anna

Suck! Men inackorderingen är väldigt nöjd faktisk 😊

2014-11-13 @ 20:19:58
Postat av: Kicki

Alltid lika kul att följa din blogg. Själva har vi fullt upp som vanligt.
Jag blev ju dock arbetslös men det varade inte länge för på
Måndag nästa vecka börjar ja nytt jobb som arbetsledare på ett annat städbolag. Hälsa o krama T från oss alla.

2014-11-25 @ 09:51:12
Postat av: Kicki

Alltid lika kul att följa din blogg. Själva har vi fullt upp som vanligt.
Jag blev ju dock arbetslös men det varade inte länge för på
Måndag nästa vecka börjar ja nytt jobb som arbetsledare på ett annat städbolag. Hälsa o krama T från oss alla.

2014-11-25 @ 09:51:13
Postat av: Keso

Anna: Ja, snabbare service kunde hon knappast fått :)

Kicki: Vad skönt att du hittat nytt jobb redan. Grattis!

2014-11-25 @ 17:37:05
URL: http://kesoneso.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0