Blomhav

Först: Anna. Angående fin soffa, känner du igen kudden? Jag har faktiskt inte använt den förrän nu. Jag tyckte den var för fin för gamla soffan, så den har legat sparad till nu när nya soffan kom  :)
 
Sedan vet jag en annan blogg som skulle behöva en uppdatering eller två
 
 
Så återgår vi.
 
Precis som jag trodde så var det en vecka senare dags för vitsipporna att blomma i stora hav, så givetvis blev det lite bilder igen.
 
 
 
 
Och min vanliga fotomodell fick ställa upp......
 
 
 
Det är väldigt pampigt att se så stora ytor med blommor.
 
När vi ändå var igång och fotograferade så passade vi även på att ta några bilder till. Kommer ni ihåg det stora ihåliga trädet som Max fick posera i?
 
 
 
 
Givetvis var vi tvungna att låta Kato göra detsamma :)
 
 
 
Som ni alla nog märkte kom sommaren och hälsade på en sväng och även om jag visserligen mest jobbade så njöt jag samtidigt i stora drag av värmen. Det är alltid lika skönt när den kommer.
Tyvärr försvann den igen och även om det blev lite väl kallt ett tag igen, så är det väl just nu ungefär så som det ska vara vid denna årstiden. Lite sol och lite moln och sisådär så man tar av sig tröjan emellanåt.
 
Just nu är jag uppåtlandet och har varit det även förra veckan. Egentligen kör vi ju varannan vecka, men eftersom jag har gjort upp planer inför min födelsedag och T hade planer denna veckan, så behövde vi byta vecka så jag kan vara hemma den helgen.
Och nej, det är inte fira-födelsedagsplaner, utan det är åka på hästutställningsplaner. Bättre än så kan man väl nästan inte spendera sin födelsedag va?  Hästar runtomkring hela dagen  :)
 
Sist jag var hemma började jag så smått att aktivera lilla monstret igen. Tanken var att han skulle komma ut en sväng varje dag, men det var så mycket att göra på jobbet, vilket gjorde att det blev sent innan jag kom hem några av dagarna. Men lite hann vi med iaf.
Jag har börjat försöka vänja honom vid att ha vikt på ryggen, och till slut kunde jag faktiskt sitta upp helt på hans rygg:
 
 
Ska bli spännande att se hans reaktion sedan när han faktiskt ska behöva röra sig med vikt på ryggen, någonting säger mig att det inte kommer vara jättepopulärt
 
En av dagarna tog vi även en snabb avskrittning på töm, och det verkar som att både ratt och broms fortfarande fungerar på honom turligt nog. Nu behöver vi bara ut och miljö- och trafikträna mer, vilket blir lite klurigt då jag behöver en hjälpande hand med det.
Jag håller dock på att fjäska in mig hos Hovis att vi ska få komma hem till henne och köra lite intensivträning, med en övernattning. Hon har bra vägar hos sig, både med mindre trafik och med mer trafik.
 
Till sist ett par bonusbilder.
En av dagarna som det var så väldigt varmt, hade jag dörren på glänt när jag duschade. Då såg det ut såhär nästan hela duschen igenom:
 
 
Men försök att få in honom där när det är han själv som ska duscha..........
 
När man närmar sig gubbåldern blir man visst tröttare, vad hunden har gjort däremot vet jag inte men såhär såg det ut i soffan i husvagnen förra helgen:
 
 
 
I övermorgon ska jag få åka hem och då ska jag få vara hemma i 1 1/2 vecka!
Visst, jag ska jobba en hel del, men jag kommer även få (läs: ta mig) någon dag ledig, plus då att vi ska på utställningen så jag längtar riktigt nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0